Lauantaina 14.11 sekä naisten että miesten joukkue pääsevät esittämään iskukykyään, kun miesten liigamiehistö kohtaa GrIFK:n kello 17.15 ja naisten SM-sarjajoukkue mittelee voimiaan Atlasta vastaan kello 19.30.

SM-liigan keskikastissa on tasaista. HIFK, GrIFK, SIF ja ÅIFK ovat kaikki neljässä pisteessä, viimeksimainittu tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena. Kulunutta termiä lainaten kyseessä on siis todellinen neljän pisteen ottelu.

Ottelut kauniaislaisryhmää vastaan ovat usein olleet vähämaalisia ja tasaisia. Sarja-avauksessa GrIFK oli kotiluolassaan siuntiolaisia vahvempi lukemin 25-23.

Nyt Robin Granlund on palannut pelikentille sormivammansa jälkeen ja edusti viime viikon EM-karsintapeleissä Suomea yhdessä Richard Sundbergin, Fredrik Forssin ja Niki Tuomisen kanssa. Seurajoukkueensa paras maalintekijä on tähän asti ollut vikkelä Anthony Hellakoski, joka on heiluttanut maaliverkkoja lähes viiden maalin ottelukeskiarvolla. V6-pelaaja Daniel Lång on joukkueen maalipörssin kakkosena.

Joukkueessa on paljon nuoria lupauksia, joista suurimmassa roolissa on nähty vahva Alexander Qvist. Torjuntavastuu jakautunee edelleen Tommi Haverisen ja Atte Pakarisen kesken. Mikael Källmanin aisaparina valmennuksessa toimineen Patrik Johanssonin paluusta ”tositoimiin” on huhuttu pitkin syksyä. Nähtäväksi jää tapahtuuko paluu kentille Siuntiossa lauantaina.

SIF:n tilanteesta puhuttaessa suurin huomio on viimeaikaisten tapahtumien johdosta kiinnittynyt valmennukseen, jonka päävastuu nyt lepää Marcus Sjöstedtin harteilla. Häntä avustaa Toni Seijo.

Pelaajisto lienee käytettävissä kokonaisuudessaan Ott Varikia lukuunottamatta, joka on karanteenissa edustettuaan viime viikon EM-karsinnoissa kotimaataan. Koronavirus vaikuttaa siis edelleen vaihtelevassa määrin SM-liigan otteluihin. Kaikkien toiveissa on tietenkin, että sarja voitaisiin pelata turvallisesti loppuun.

Selkeät ja johdonmukaiset rajoitustoimet ovat avainasemassa viruksen vastaisessa taistelussa. Siksi haluamme muistuttaa paikalle saapuvaa yleisöä vallitsevista turvamääräyksistä joihin kuuluvat mm. pakolliset kasvomaskit, turvaetäisyydet ja käsihygieniasta huolehtiminen.

Vilustumisoireisia käsipalloilun ystäviä kehotetaan jäämään kotiin ja seuraamaan ottelua SolidSportilta, jossa kuvallista tarjontaa täydentää Johan Nybergin selostus.

Miesten ottelu alkaa kello 17.15, naisten ottelu 19.30!