Sjundeå IF voi iloita siitä että 198 senttiä puolustuspään johtajuutta on käytettävissä myös ensi kaudella. Vuonna 1997 syntynyt ”Vine” on käsipalloilevan sisaruskolmikon vanhin, eroa kaksoissisaruksiin on kolmisen vuotta.

Hän on pelaaja joka pitää puolustamisesta, jopa maajoukkuetasolla tämä ominaisuus on huomattu ja miesten maaotteluita onkin kertynyt tähän mennessä 23. Juniorivuosilta maaotteluita on kasassa 38.

Sjundeå IF:n liigajoukkueessa Voutilainen on esiintynyt jo pitkään, hänet nostettiin liigamiehistöön kaudelle 2012-2013 jolloin pelinumeroksi tuli #26. Kaudesta 2014-2015 lähtien Voutilaisen pelipaitaan on painettu #13.

Kuluvalla kaudella Vincent on pelannut 22 ottelua ja tehnyt niissä 30 maalia. Voutilainen tunnetaan pelaajana joka antaa kaikkensa joukkueen eteen kentän molemmissa päissä. Mies ei itseään juuri säästele ja siksi kolhuja tulee silloin tällöin, välillä isompia ja välillä pienempiä. Jokaisessa joukkueessa olisi hyvä olla ainakin yksi Voutilainen. SIF:ssä heitä on tällä hetkellä jopa kaksi, mutta miten on jatkossa…?

Siitä lisää lähipäivinä.