Sjundeå IF ja virolainen oikea takamies Sten Maasalu ovat tehneet jatkosopimuksen kaudelle 2019-2020.

Maasalu on tällä kaudella ehtinyt tehdä joukkueelleen jo 130 maalia ollen näin joukkueensa paras maalintekijä ja liigan maalipörssin nelonen. Maalimäärä on todella kova kun otetaan huomioon että maaleista kaikki ovat olleet pelitilannemaaleja, 7-metrin heitot jäävät joukkueessa muiden harteille.

Maasalu kommentoi jatkoaan joukkueessa:

  • Jatkosopimus oli helppo tehdä. Viihdyn joukkueessa ja Siuntiossa todella hyvin. Valmennusryhmä tekee hyvää työtä ja olen mielestäni kehittynyt pelaajana paljon. Meillä on vahva ja kehityskelpoinen joukkue joka ensi kaudella tähtää minimissään mitalipeleihin, ovathan ne toki ulottuvilla tänäkin vuonna!

Kysyttäessä eroja Suomen ja Viron liigojen välillä, mielipide on selkeä:

  • SM-liiga on Viron vastaavaa tasaisempi ja joukkueet pelaavat enemmän ristiin. Virossa on pitkään ollut kaksi selkeää kärkijoukkuetta, Kehra ja Põlva. Toki on samalla sanottava että myös täällä Suomessa on tällä hetkellä kaksi muita vahvempaa joukkuetta; Cocksin lisäksi Dicken on ollut todella vahva tällä kaudella. Peli Viron pääsarjassa poikkeaa Suomen vastaavasta, siellä peli ei perustu yhtä paljon kollektiivisuuteen kuin täällä, vaan yksilötaidoilla on suurempi merkitys. Koen että olen täällä kehittynyt myös kollektiivisessa pelissä.

Sjundeå IF:n taustaryhmässä ollaan todella tyytyväisiä Maasalun jatkosta.

  • Sten on todella hyvä tyyppi ja sopeutunut joukkueeseen hienosti. Hänellä on hyvä harjoitusmoraali ja halu kehittyä pelin kaikilla osa-alueilla. Kaikkihan tietävät että vasenkätiset takamiehet ovat haluttuja pelaajia, siksi olemme todella iloisia siitä että saamme jatkossakin pitää Maasalun tasoisen pelimiehen Siuntiossa!