Kolmesta ottelusta kolme voittoa ottanut Dicken johtaa sarjaa, joukkueen iskukyvyn on saanut todeta vuorollaan ÅIFK, Cocks ja viimeksi GrIFK. Dicken on otteluissaan tehnyt 103 maalia, joista takamiestrio Max Granlund- Ian Martin- Filip Söderlund yhteensä 58. Päästettyjä maaleja on tullut ottelua kohden keskimäärin reilut 23, tehtyjä hieman yli 34.

Tilastot ovat toki tilastoja, mutta tähänastisen perusteella Dicken on edelleen kehittänyt peliään siitä mihin viime kaudella jäi. Miehistö on pysynyt lähes muuttumattomana ja vahvalla puolustus- ja maalivahtipelillä sekä hyvin organisoidulla hyökkäyspelillä vastustaja pakotetaan virheisiin joista rangaistaan armotta. Vaikka nuori maajoukkuemies Robin Granlund vaihtoi pelipaitansa vihreään, se ei lauttasaarelaisten menoa ainakaan vielä näytä ratkaisevasti hidastaneen.

Kuva: Niklas Montonen

Jos kotijoukkue haluaa haastaa vieraansa, sen on oltava kärsivällinen kentän molemmissa päissä ja virheiden määrä on minimoitava. Punapaitoja vastaan maalinteko on todella haastavaa ja huonoista ratkaisuista rokotetaan armotta vastaiskulla toiseen päähän.

SIF sai keskiviikon avausvoitosta varmasti lisää puhtia ja itseluottamusta lauantain otteluun. Toivottavasti se luo lähtökohdat hyvälle ja viihdyttävälle ottelulle. Elokuun lopulla joukkueet kohtasivat Mobia Cupissa Siuntiossa, tuolloin lukemat kirjattiin Dickenin hyväksi 30-19.

Ottelu pelataan Fennia Arenalla lauantaina 3.10 kello 17.30. Se on myös nähtävissä suorana SolidSportissa Johan Nybergin selostamana.

Kuva: Niklas Montonen