SIF liigajoukkueen valmennus ja huolto 2019-2020
SIF liigajoukkueen valmennus ja huolto 2019-2020

Miesten SM-liigajoukkueen koko valmennustiimi, t.s päävalmentaja Teddy Nordling, valmentaja Marcus Sjöstedt ja fysiikkavalmentaja Ville Schoultz ovat sopineet jatkosta tulevalle kaudelle.

Kun myös huollosta vastaava J-P Puijola on halukas jatkamaan tehtävässään, iso osa joukkueen taustaryhmästä on selvillä. Joukkueenjohtaja sitävastoin vaihtuu, kun Paul-Erik Seger jo aiemmin ilmoitti että ei työkiireidensä takia ole käytettävissä tehtävään kaudella 2019-2020.

Hienoa että lähes kaikki haluavat jatkaa tehtävissään, kiitos ”Paukka” hyvin hoidetusta työstä kaudella 2018-2019.

Jatkuvuus valmennuksessa on tärkeää ja siksi olemme erityisen tyytyväisiä siitä että kolmikko halusi jatkaa kanssamme ensi kaudella. Toimiva huolto on yksi toiminnan edellytys ja siksi olemme hyvin tyytyväisiä J-P:n jatkosta. Hänellä on seuran ja joukkueen vankkumaton luottamus. Kyllähän tämä valmentaja-huoltaja  -kokonaisuus on meille paras mahdollinen ratkaisu, hienoa että hommat selvisivät jo tässä vaiheessa. Tämän ryhmän kanssa on todella helppo tehdä yhteistyötä ja kaikki asiat hoituvat mallikkaasti, todetaan SIF:n liigajoukkueen taustaryhmästä.

Lisää hyviä uutisia liigajoukkueesta aivan lähipäivinä!