SIF Ladies otteli kolme kovaa ottelua vuorokauden aikana. Ensimmäinen ottelu oli Dickeniä vastaan. Lauttasaarelaisjoukkue on lähes täysin viime vuotisessa kokoonpanossaan valmentajaa myöten, joten tämä ottelu oli hyvä mittari missä tällä hetkellä mennään Siuntiossa. Ottelu oli ratketa täysin toisella puoliajalla Dickenille, mutta Ladiesien hyvä kiri lopussa auttoi maalieron jäämisessä kohtuulliseksi 20 – 24.

Maalintekijät: Madeleine 6, Erica 5, Sirja 2, Saara L 2, Nea 2, Moa 2, Ebba 1

Toinen ottelu pelattiin rakasta naapuria KyIFää vastaan. Ottelun 20 ensimmäistä minuuttia oli erinomaista SIF:n hallintaa, vain kolme päästettyä maalia! Erän loppu tasoitti tilannetta, mutta tauolle mentiin kahden maalin johdossa. Toinen erä oli tasaista vuorottelua maalien teossa, mutta Ladies piti johtonsa koko ajan. Voitto kirjattiin 20 – 17.

Maalintekijät: Nea 6, Sirja 4, Saara L 4, Matilda 3, Madeleine 2, Sara F 1

Kolmas ottelu (vain muutamaa tuntia KyIF-ottelun jälkeen) käytiin GrIFK:ta vastaan. Kauniaisten joukkue on saanut riveihinsä tälle kaudelle Johanna Hillin, joka viimeistelikin kahdeksan maalia ottelussa. SIF jaksoi puristaa hienosti ensimmäisen puoliajan ja tauolle mentiin 13 – 12 johdossa. Tauon jälkeen väsymys alkoi painaa kotijoukkuetta ja lopputulos kirjattiin vieraille 19 – 26.

Maalintekijät: Erica 5, Saara L 4, Natalie 2, Ebba 2, Anna 2, Sara F 1, Madeleine 1, Nea 1, Matilda 1

Teemu Lehtola