Isoja pelaajamenetyksiä kokenut BK on aloittanut kautensa vahvasti. Saldona kahdesta kotiottelusta on niukka yhden maalin tappio Cocksille ja reilu voitto GrIFK:sta. Ottelut toimivat todisteena siitä että valmennusjohto saa paljon irti joukkueesta jossa kokemus ja nuoret lupaukset täydentävät toisiaan todella hyvin. 

Kotijoukkue ajautui ongelmiin Mobia Cupin jälkeen, kun ensin Sten Maasalu ilmoitti jättävänsä joukkueen ja pari viikkoa sen jälkeen Anton Luuppala loukkasi polvensa. Vammaa kuntoutetaan parhaillaan, mutta paluuajankohta selviää vasta viikkojen kuluessa. Myös Rony Lévenin pelikunto on pienoinen kysymysmerkki, mutta käytettävissä maalinsuulle ovat luotettavat Mika Malassu ja Thomas Lostedt.  

Poisjäännit aiheuttivat joukkueessa akuutin ”pakkipulan”, jonka paikkaamiseksi ryhdyttiin välittömiin toimiin. Pohjois-Makedoniasta, Igor Trajkovskin suosittelemana, Suomeen ja Siuntioon saapui alkuviikosta 28-vuotias pelintekijä Filip Churlevski. Hän on edustuskelpoinen jo tänään ja tulee varmasti tekemään kaikkensa auttaakseen uutta joukkuettaan. Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo, kun alla on vain pari palloharjoitusta ja vastassa aina vaarallinen BK-46.

Ottelu livenä Fennia Arenalla ja SolidSportissa kello 17.30. Ottelun selostaa SolidSportille tuttuun tapaan Johan Nyberg.

Ennen miesten liigaottelua SIF:n naisten joukkue kohtaa PIF:n Suomen Cupin ottelussa alkaen kello 15.15.