Ottelun alkamisaika on hieman poikkeuksellinen, 19.15. Ennen liigakamppailua Cocks pelaa EHF-cupin lohkovaiheen ottelunsa Folksam Arenalla alkaen kello 17.00. Vastassaan Cocksilla on slovenialainen RD Koper.

SIF haluaa tarjota mahdollisuuden käsipallofaneille nähdä lauantain molemmat ottelut ja vieläpä yhden hinnalla;

Cocks-RD Koper ottelun lipulla voi siis jäädä seuraaman myös miesten liigapelin SIF-ÅIFK!

Nyt ainakaan lipun hinta ole käsipallon ystäville syy jättää toinen lauantain otteluista näkemättä!

SIF on tiukassa tilanteessa pistemetsästyksessään. Sen sijoitus sarjassa on tällä hetkellä 7. ja pisteitä kasassa 10, kun taas ÅIFK on sarjassa kahdeksantena. Runkosarjaa kaikilla liigan joukkueilla on pelaamatta kaksi ottelua. Alemmassa loppusarjassa (runkosarjan joukkueet 5-8) pelaavat joukkueet saavat pisteet mukaansa runkosarjan keskinäisistä otteluista. Tämänhetkisten pisteiden perusteella alemman loppusarjan joukkueita ovat Atlas (20p), HIFK (13p), SIF (10p) ja ÅIFK (7p). Ylemmän loppusarjan joukkueista GrIFK:lla on koossa 21p, kun taas liigakarsijan paikalla oleva PIF on ÅIFK:n tapaan kerännyt 7 pistettä. Kovaa kisaa tullaan siis käymään ainakin sekä ylemmän- että alemman jatkosarjan viimeisistä paikoista.

SIF sai viikolla jobinpostia kun Ardo Punan heittokädestä löytyi röntgentutkimuksessa hiusmurtuma. Näin ollen miehen käsi on kipsissä ja toipumisaika lasketaan viikoissa. Muuten jalkeille saataneen terve miehistö, kun Jan Hagman palaa kehiin sairastuvalta.

ÅIFK:n maalinteko on kauden aikana levännyt vahvasti ex-GrIFK:n miesten harteilla. Tilastoykkönen on Christoffer Sjöblom 77 osumallaan ja kakkosena Oscar Berglund 76 osumallaan. Alkukauden sivussa ollut Andreas Nyström on tilastossa kolmosena, maaleja on tehtynä 48.

Loppukierroksilla on paljon pelissä, siksi otteluistakin on varmasti luvassa kiihkeitä, jännittäviä ja tasaisia.

SIF-ÅIFK lauantaina 10.2. kello 19.15