Karjaalaisnippu on huippuvireessä ja myös monen veikkaama finalisti SM-liigassa.

Ennen kauden alkua Karjaalle palanneet huippupelintekijä Jac Karlsson ja kovaheittoinen takamies André Udd ovat omiaan tukemaan tätä veikkausta. Pari kierrosta sitten myös loukkaantumisesta toipunut Oscar Kihlstedt palasi riveihin, mikä toi jo entuudestaan kovaan ryhmään lisävahvistusta sekä hyökkäys- että puolustuspäähän.

BK on todella vahva joukkue. Pelaaja-valmentaja Andreas Rönnbergillä on käsissään joukkue josta löytyy sekä laatua että leveyttä samalla mitalla kuin pahimmilta vastustajiltakin. Todisteena tästä käy esimerkiksi viime keskiviikon cup-välierä Riihimäellä, jossa vierailija tiputti hallitsevan mestarin jatkosta kahden jatkoajan jälkeen. Hyvä tulos ei ollut sattumaa, sillä BK voitti Cocksin myös liigaottelussaan aiemmin syksyllä.

BK:n ainoa tappio tämän kauden liigassa on tullut vierasottelussa Dickeniä vastaan, näin BK pitää sarjassa kakkospaikkaa 14 pisteellä 8 pelatun ottelun jälkeen. Jotain joukkueen hyökkäyspään leveydestä kertoo maalintekijätilasto jota toki suvereenisti johtaa Sebastian Säkkinen (55 maalia), mutta hänen jälkeensä peräti viisi pelaaja on tehnyt 22-30 maalia (Lindberg, Karlsson, Sjöman, Udd ja Lignell). Kun vielä Oscar Kihlstedt on kahdessa pelaamassaan ottelussa maalannut 4,5 maalin keskiarvolla, saa kotijoukkue olla todella tarkkana puolustuspäässä mikäli se haluaa pysyä voittotaistelussa mukana.

Joukkueiden välillä ei ole juuri eroa päästettyjen maalien suhteen, mutta hyökkäyspäässä BK on tehnyt keskimäärin 5 maalia/ottelu SIF:ää enemmän.

Vaikka BK:n peli on viime vuosina nojannut hyvään oman pään pelaamiseen ja tehokkaisiin vastaiskuihin, se ei suinkaan enää ole joukkueen ainoa vahvuus. BK on erittäin hyvä myös asemapelissä monen ratkaisijansa ansiosta. Pelintekijän ilmiömäisellä pelikäsityksellä on toki tähän oma merkittävä osansa.

Tule paikalle todistamaan taistelua Länsi-Uudenmaan herruudesta!

Ottelu alkaa Fennia Arenalla kello 17.15 ja sen selostaa SolidSportille Johan Nyberg.