SIF:n monivuotinen luottomaalivahti Rony Léven on päättänyt jatkaa uraansa Siuntiossa. Ottajia miehelle olisi ollut muuallakin, mutta vaakakuppi kallistui kuitenkin lopulta kasvattajaseuran puolelle. Mitkä seikat ratkaisivat lopulta asian Siuntion hyväksi?

– Ensi kauden muutokset sekä valmennus- että pelaajapuolella vaikuttavat ennakkoon todella mielenkiintoisilta. Tietyin väliajoin on harjoittelussa tehtävä muutoksia pelaajan kehitystä silmälläpitäen, vaikka entisessä ei varsinaista vikaa olisikaan. Myös joukkueen kokoaminen on pitkällä ja pelaajisto näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Olen myös viihtynyt SIF:ssä hyvin ja kaikki asiat on hoidettu sovitusti, joten miksi lähteä muualle? Kotona on hyvä olla! toteaa Rony Léven.

Seuran puolelta asiaa kommentoi Niclas Karlsson:

– Rony on meille erittäin tärkeä pelaaja, hän on se yleisön sytyttäjä joka torjunnoillaan antaa meille myös mahdollisuuden voittaa otteluita. Vaikka joukkuelajista on kyse, tuovat tällaiset erityiset yksilöt juuri sen pienen lisämausteen jota joukkue ja yleisö kaipaavat. Hienoa että saimme pitää miehen seurassa!