Sjundeå IF:n taustaryhmä sai alkuviikosta hyviä uutisia kun Rony Léven ilmoitti jatkavansa pelaajauraansa kasvattajaseurassaan. Erityisen ilahduttavaa tämä on siksi, että kyselijöitä on riittänyt niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vakavamielinen pohdiskelija puntaroi tilannettaan seuraavasti:

  • “On tämä ollut mielenkiintoinen kevät kun kyselyitä on tullut oikealta ja vasemmalta. Tietysti se on imartelevaa, mutta samalla raskasta kun vaihtoehdot pitää käydä huolellisesti läpi. Maaliskuun alkupuolella kävin Norjassa näytillä ja viikonlopusta jäi todella hyvä maku. Ilmeisesti onnistuin heidänkin mielestään ihan hyvin, sillä sopimusta tarjottiin 1+2 muotoisena. Harkittuani asioita tarkemmin, päädyin kuitenkin siihen että tässä vaiheessa muutos olisi ollut minulle liian suuri. Kun lisäksi SIF:n ensi kauden joukkue vaikuttaa kiinnostavalta ja täällä välttämättä haluttiin pitää minut rivissä, päädyin ratkaisuun jäädä Siuntioon. Näin on taas yksi asia vähemmän mietittävänä ja kotiseurassa on hyvä olla!”

Päävalmentaja Teddy Nordling kommentoi asiaa seuraavasti:

  • “Rony tuo rutiinillaan ja olemuksellaan puolustuspään pelaamiselle todella paljon taistelutahtoa ja uskottavuutta, on mahtavaa että hän haluaa jatkaa joukkueessa ja osoittaa näin luottamusta seuran ja joukkueen toimintaa kohtaan!”

Sopimuksen muoto on hieman tavallisuudesta poikkeava, 1+2+3, ja miksi ei olisi? Onhan kyseessä melkoinen persoona niin kentällä kuin sen ulkopuolella!