Atte Marjamäki, Carl Weurlander, Edvin Voutilainen ja Thomas Lostedt ovat sopineet jatkosta Sjundeå IF:n liigajoukkueessa kaudella 2018-2019.
Atte Marjamäki (s. 1998) on hienon pelisilmän omaava pelintekijä (K9) joka kuluneella kaudella vakiinnutti paikkansa liigajoukkueen miehistössä. Muiden loukkaantumisten takia nuorukainen sai kantaa paljon vastuuta pelinrakentelusta ja selvisi tehtävästään hienosti. P98 maajoukkueen vakiokasvo omaa valtavan potentiaalin kehittyä ja häneltä on lupa odottaa paljon tulevalla kaudella. Marjamäki on SIF:n kasvatti ja pelannut koko käsipallouransa Siuntiossa.
Carl Weurlander (s. 1999) on kuulunut keltavihreään liigamiehistöön yhden kauden ajan ja nyt on siis luvassa jatkoa. KyIF:stä lähtöisin olevan ”Callen” pelipaikka on V9. Tälle pelipaikalle miehen pituus (196 cm) antaa erinomaiset edellytykset. Weurlanderilla on todella hyvä ponnistus ja vahva heittokäsi joiden  ansiosta hyppyheitto on miehen vahvin ase. Paljolti tämän ansiosta liigassa syntyi viime kaudella 36 maalia.
Edvin Voutilainen (s. 2000) pelasi ensimmäisen liigakautensa 2017-2018. Alusta asti ”Eda” vakuutti pelikaverinsa asenteellaan ja alkoi jo aikaisessa vaiheessa ottaa yhä suurempaa roolia joukkueessa. Erityisesti puolustuspäässä mies hämmästytti monet sekä fyysisyydellä että kypsällä pelaamisellaan. Jo ensimmäisellä kaudellaan hän kuului joukkueen parhaisiin puolustajiin, lisää on varmasti luvassa. Tällä SIF-kasvatilla on todella nyörä asenne harjoitteluun ja pelaamiseen. Se jos mikä luo loistavat edellytykset kehittymiselle.
Thomas Lostedt (s. 2000) liittyi hänkin miesjoukkueen harjoitusvahvuuteen edelliskaudella ja hän kuuluu ikäluokkansa ehdottomasti parhaisiin maalivahteihin. Nuorelle maalivahdille liigaympäristö tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä, toisaalta on hyvä kiiruhtaa hitaasti peliajan suhteen sillä fysiikan on oltava riittävällä tasolla ennen isompia peliminuutteja. Nuorukaisen harjoitusasenteella kehitystä tulee tapahtumaan nopeasti ja kokeneemmat maalivahdit saavat olla varuillaan; täältä tullaan! ”Tumppi” on SIF:n oma kasvatti.
Jatkuvuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää että joukkueessa on myös nuoria pelaajia. Erityisen hienoa on se, että näillä pelaajilla on eri pelipaikat ja erilaisia vahvuuksia. Tällaisten nuorten varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta!