Lauantaina pelataan kauden viimeinen naisten kotiottelu SIF Ladies – KyIF kello 16:00 Fennia Areenalla.

Ottelu on nähtävissä SolidSportin kautta ja sen selostaa tuttuun tapaan Topias. Kommentaattorina toimii Suomen naisten maajoukkuevalmentaja Tomas Westerlund.

Westerlund pelasi Suomessa BK-46:n riveissä ennen muuttoaan Ruotsiin, jossa hän on myös toiminut valmentajana. Kun hänelle avautui mahdollisuus valmentaa Suomen naisten maajoukkuetta, ei hän voinut kieltäytyä siitä. Hänellä on käsissään nuori kehittyvä joukkue ja se sopii Tomakselle erittäin hyvin. Yhdessä apuvalmentaja Ken Sireniuksen kanssa heillä on tavoitteena luoda väylä naispelaajille päästä pelaamaan ulkomaille. Maajoukkueen päämääränä on pelata vuoden 2024 Euroopan Mestaruuskilpailuiden lopputurnauksessa.

SIF Ladiesien pelaajista mukaan maajoukkueen leirille on valittu hienon kevään pelannut Madeleine Lindholm. Hän tavoittelee 100 maalin rajaa kauden viimeisessä runkosarjan pelissä. Tällä hetkellä hänellä on kasassa 95 maalia. Siuntion muut kärkipään maalintekijät ovat Erica Gustafsson 77 maalia ja muutamasta ottelusta polven ongelmien takia sivussa ollut Saara Lehtola 75 maalia.

Siuntion joukkueesta puuttuu muutamia pelaajia ylioppilaskirjoitusten karanteenien takia, kuten joukkueen ykkösmaalivahti Stella Bruncrona.

Hyvin ailahtelevasti koko kauden pelannut kotijoukkue on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, mutta tässä pelissä on mahdollisuus päättää kausi voitollisesti.

GO SIF LADIES!!!