Ottelun alku oli tasaista vääntöä aina jakson puoliväliin asti, jonka jälkeen isäntäjoukkue vähitellen alkoi ottaa komentoa kenttätapahtumien suhteen. Ero kasvoi maali maalilta ja oli tauolla kolmen maalin suuruinen.

Toisella jaksolla SIF kuroi eron umpeen, mutta johtoon asti veto ei riittänyt. Näin ottelu eteni loppuviitoselle saakka kotijoukkueen hienoisessa komennossa. Kun ottelua oli pelaamatta vajaat viisi minuuttia tilanne oli 25-23, mutta lopun minuutit SIF oli vastustajaansa tehokkaampi ja pystyi kääntämään ottelun tasoihin.

Ottelutapahtumat huomioiden kyseessä oli voitettu piste. Silminnäkijöiden mukaan SIF:n parhaita olivat Ardo Puna ja Rony Léven. Ardon paluu kentille on ollut vakuuttava: kolmessa ottelussa 30 maalia ja 9 LähiTapiola tähteä. Varsinkin kun kuusi näistä on tullut vieraskentällä, on suoritus merkillepantava.

GrIFK-luotsi  Mikko Koskue oli esitykseen sinänsä tyytyväinen, mutta voiton karkaaminen käsistä jäi harmittamaan.

– Paras peli meiltä tänä vuonna, ikävä kyllä annettiin lopussa piste pois. Oltiin todella ohuella materiaalilla tänään liikkeellä ja se näkyi väsymisenä toisella jaksolla. Puolustus muuten ihan ok, mutta Puna pääsi tekemään aivan liian helppoja ja simppelejä maaleja, Koskue viittasi kymmenen maalia heittäneeseen ja ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittuun SIF:n Ardo Punaan.

– Yritetään kuitenkin ottaa positiiviset asiat pelistä mukaan, ja kokonaisilme oli tänään hyvä, vaikka juuri nyt ei siltä tunnukaan.

Puna puolestaan oli hyvin tyytyväinen SIF:n saatua pisteen viemisikseen.

– Hyvä piste tänään. Ollaan nyt kolme ottelua ennen tätä hävitty, ja nyt neljännessä saatiin piste. Se on hyvä se! Puolustus oli ok, päästettiin vain 25 maalia. Tästä mennään eteenpäin, virolainen valoi uskoa kevääseen.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman oli hänkin tulokseen tyytyväinen, vaikka näki varaa vielä parantaakin.

– Ensimmäinen piste tänä vuonna, joten tyytyväinen pitää olla. Paikoitellen puolustus toimi todella hyvin. Pitäisi vielä saada hyökkäys kuntoon, paikoitellen sekin kyllä toimii ihan hyvin. Ardo on nyt uutena miehenä mukana ja kun saadaan enemmän harjoituksia alle, niin kyllä se hyökkäyskin paremmaksi muuttuu, Hagman vakuutti.

Maalintekijät
GrIFK: Patrik Johanson 6, Richard Sundberg 4, Sami Silfver 3, Jasper Hellberg 3, Paavo Brummer 3, Benjamin Olsson 2, Fredrik Forss 2, Peik Sjöblom 1, Patrik Lång 1
SIF: Ardo Puna 10, Ott Varik 5, Gustav Svanbäck 3, Carl Weurlander 2, Sten Maasalu 2, Albin Järvinen 2, Taavi Tibar 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ardo Puna SIF 3
Patrik Johanson GrIFK 2
Rony Leven SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Fredrik Forss 2 x 2 min, Richard Sundberg 1 x 2 min, Sami Silfver 1 x 2 min
SIF: Albin Järvinen 2 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min, suora punainen kortti

Erotuomarit: Miro Korja – Teemu Kaulio

Yleisöä: 218