Perjantain ottelusta niukka tappio

Pe 23.8 klo 17.50: Celtnieks Riga – SIF: 33-29 (16-10)

Ensimmäisen puoliajan heikko viimeistely jätti liian suuren eron kurottavaksi umpeen, vaikka 16-10 taukotilanteesta edettiin 16-14 takaa-ajoasemaan ja jopa 23-24 johtoon. Lopussa muutama helppo virhe avitti vastustajan lopulta neljän maalin voittoon.

Kommentit joukkueelta:

”Teimme vastustajan maalivahdista aivan liian hyvän, kun avopaikoista ratkaistiin huolimattomasti. Toinen jakso näytti jo paljon paremmalta sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Hyvää ottelussa oli että pelimme parani, kun kokonaisilme oli toisella jaksolla paljon ensimmäistä parempi.”

Maalintekijät:

Varik 6, Thor 6, Karlsson 5, von Numers 4, Luuppala 3, Marjamäki 2, Maasalu 1, Voutilainen V. 1, Svanbäck 1

Lauantaina kaksi ottelua; ensimmäisenä vastassa Viljandi HC, josta SIF otti reilun voiton.

La 24.8 klo 9.00: SIF – Viljandi HC: 35-22 (21-8)

Viljandi HC on tuottanut paljon iloa niin suomalaiselle kuin siuntiolaiselle käsipalloilulle. Kaikki muistanevat legendaarisen Kristo Järven ja Kristo Voikan Cocksin riveistä, Siuntiossa yleisö on ottanut omakseen niin Taavi Tibarin, Ott Varikin kuin Sten Maasalunkin. Tänään Ott ja Sten siis saivat kohdata entisen seuransa.

Ottelun otettiin haltuun alusta saakka, kun kuudessa minuutissa taululle lyötiin lukemat 5-0. Sama tahti jatkui koko ensimmäisen jakson eikä vastustaja pystynyt vastaamaan SIF:n vauhtiin.

Koko toisen jakson ero pysytteli 15 maalin tuntumassa eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä.

Kommentit:

”Hieman heikompi vastustaja kuin eilen ja kun oma puolustuspeli oli edellistä ottelua terävämpää, pääsimme nopeisiin vastaiskuihin joista tänään syntyi maaleja paremmalla prosentilla kuin eilen. Pystyimme myös peluuttamaan koko joukkuetta tekemällä paljon vaihtoja. Se on hyvä asia, sillä myöhäisiltapäivän vastustaja on ehkä koko turnauksen kovin joukkue”.

Maalintekijät:

Vaahtoranta 7, Varik 6, Maasalu 5, Svanbäck 4, Luuppala 3, Voutilainen V. 3, Karlsson 2, Marjamäki 2, Weurlander 2, Thor 1

Lauantain toisen ottelun vastustaja on siis aivan eri tasoa, kun vastaan tulee HC Neva Sankt-Petersburg.

La 24.8 klo 17.20: SIF – HC Neva Sankt-Petersburg: