Käsipallosta minulle uusi harrastus

Käsipallo on hieno, hauska ja vauhdikas pallopeli, joka sopii hienosti lapsille ja nuorille. Toiminnassa ja valmennuksessa seuraamme Olympiakomitean Tähtiseura-arvoja ja ohjeita.Toiminta on myös kaksikielistä. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja etsimme sinulle joukkueen. Näin pääset mukaan käsipalloharrastukseen.

Tervetuloa mukaan!

Handboll är en fin, rolig och fartfylld bollsport, som passar utmärkt för barn och unga. Vi följer Olympiska kommitténs Tähtiseura-värderingar och instruktioner i vår verksamhet och träning. Verksamheten är tvåspråkig. Ta kontakt med en lagledare eller fyll i blanketten invid, så hör vi av oss med information om det rätta laget. Så enkelt är det att komma i gång med handboll som hobby.

Välkommen med!

Käsipallo lajina

Käsipallo on Olympialaji. Maailman kolmanneksi suosituin sisäpallopeli. Käsipalloa pelataan yli 200 maassa. Maailmanlaajuisesti käsipallonharrastajia on yli 20 miljoonaa käsipalloilijaa.

Käsipallo on todellinen kontaktilaji, missä juostaan, hypätään, heitetään ja välillä jopa painitaan. Huippupelaajat heittävät palloa jopa 160 km/h. Käsipallopeli kestää 2*30 minuuttia. Maaleja pelissä tulee yleensä noin 50 – 70 maalia / ottelu. Näin ottelut ovat mielenkiintoisia katsoa.

Suomessa käsipallon harrastajia on noin 4000 harrastajaa ja urheilijaa.

Handboll till hobby Käsipallosta harrastus

Nya Spelare – Uudet pelaajat
Jag är intresserad av att börja spela handboll.

Olen kiinnostunut aloittamaan käsipallon.