Edelliskierroksella ÅIFK pääsi nauttimaan voitosta kukistamalla kotonaan Samppalinnassa siipirikkoisen GrIFK:n lukemin 29-25. Ottelu oli varmasti omiaan kohottamaan turkulaisten itseluottamusta, olihan moni asiantuntija ennakkoveikkailuissaan sijoittanut “Kanarialinnut” kisaamaan sijoista 7-8.

Musta-keltaisten peli nojaa hyökkäyspäässä vahvasti kaksikkoon Peik Sjöblom – Andreas Nyström, kaksikko onkin tehtaillut joukkueensa 185 maalista lähes puolet. Kuuden metrin pelaajista tehokkaimpia ovat olleet viivapelaaja Oscar Berglund ja vasen laituri Niklas Manderoos. Paraisilta siirtynyt, karjaalaislähtöinen viivapelaaja, Robin Mattsson on vahva erityisesti puolustuspään pelaamisessa ja myötävaikuttaa yhdessä maalivahtikolmikon, Kuusisto – Tursunovic –Rehnberg, kanssa oman pään pysymiseen mahdollisimman puhtaana.

ÅIFK pelaa liikkuvaa hyökkäyspeliä ja kotijoukkueen puolustuksen on oltava tarkkana erityisesti takapelaajien heittopelin ja viivapelaajan hyödyntämisen taitavan vierasjoukkueen kanssa.

Tule viettämään Pikkujoulu-aattoa Fennia-Areenalle liigakäsipallon merkeissä, ottelu alkaa kello 17.15.

Jos et pääse paikalle, voit lohduttautua sillä että Johan Nyberg selostaa ottelun, kahdella kielellä vuorotellen, SIF:n SolidSport kanavalla!