SIF ja GrIFK kohtaavat keskiviikon Veikkaus-TV ottelussa kello 19.00. Ottelu myös SolidSportilla.

Kumpikin joukkue on pelannut kauden SM-liigassa kolme ottelua. GrIFK on kärsinyt tappiot kotonaan Dickenille sekä vieraissa HIFK:lle ja Cocksille. GrIFK pelaa nyt SM-liigassa kolmannen ottelunsa putkeen vieraskentällä ja sen edellisestä ottelusta on vierähtänyt reilu kuukausi. Viimeksi se pelasi liigassa kotikentällään 21.9.

SIF on voittanut ÅIFK:n vieraissa sekä PIF:n kotonaan, mutta hävisi edellisessä (5.10) liigaottelussaan BK:lle vieraskentällä lukemin 25-22.

Kuukauden tauko liigapeleistä vain kolmen kierroksen jälkeen tuskin voi olla vaikuttamatta joukkueiden suorituksiin ja pelituntumaan. Vierasjoukkueesta maajoukkuetehtävissä olleet Anthony Hellakoski (11) ja Richard Sundberg (8) ovat yhdessä Anton Karlssonin (12) ja Nikola Zujicin (10) kanssa olleet alkukaudesta joukkueensa tehokkaimpia maalintekijöitä.

Kotijoukkueesta ei maajoukkuepelaajia karsintaotteluihin valittu, mutta joukkueen alkukauden ykköspyssy Sten Maasalu pelasi Viron maajoukkueen mukana. Maalipörssissä Maasalun (14) kannoilla ovat Carl Weurlander (12), Fredrik Karlsson ja Ott Varik (11) sekä Christoffer Thor (10).

Odotettavissa on että vierasjoukkue GrIFK lähtee keskiviikon otteluun kovalla asenteella ja mielessään pistetilin avaaminen tämän kauden liigassa. Miten kotijoukkue SIF pystyy vastaamaan GrIFK:n rynnistykseen?

Tule paikan päälle todistamaan joukkueiden taistelua pisteistä Fennia Areenalla ke 6.11 kello 19.00!

Ottelun selostaa Veikkaus-TV:lle Tomi Salminen.

Johan Nyberg on äänessä SolidSportilla 16.11 kello 18.00 (huom. uusi alkamisaika!) ottelussa SIF-HIFK.