Tiistaisen jännitysnäytelmän jälkeisen tappion sisuunnuttama GrIFK tuli huomattavasti paremmalla sykkeellä torstaiseen kohtaamiseen. Sarjan tasoittaneen ottelun lukemat kirjattiin kotijoukkueelle 31-27.

SIF ei valmentajakommenttien mukaan torstaina onnistunut oikein millään osa-alueella, toisaalta taas GrIFK oli huomattavasti terävämpi kuin tiistaina ja varsinkin Atte Pakarisen maalivahtipeli oli aivan eri tasoista. Hyökkäyspeli pysyi tiukasti Anthony Hellakosken komennossa ja tähän SIF:n on keksittävä lääkkeet mikäli lauantaina halutaan taistella voitosta.

Kovin suuria pelillisiä muutoksia perjantain harjoituksissa tuskin saadaan aikaiseksi kummankaan joukkueen osalta. Torstain ottelussa Carl Weurlander oli SIF:n hyökkäyspään johtohahmoja, siitä on hyvä jatkaa lauantaina. Yhden miehen varaan ei kuitenkaan voi joukkueen suoritusta laittaa, vaan nyt on koko miehistön saatava itsestään paras irti. Lauantaisen pelin henki on selvä; voitolla mennään välieriin Cocksia vastaan, tappiolla kesälaitumille.

Ottelu Fennia Arenalla lauantaina 27.3 alkaa kello 17.00. Ottelu on nähtävissä suorana SolidSportilla ja sen selostaa Johan Nyberg.