Edvin Voutilainen
Edvin viidennessä ja ratkaisevassa puolivälierässä GrIFK:ta vastaan

Voutilainen (s.2000) suorittaa parhaillaan asepalvelustaan Kaartin jääkärirykmentin urheilukoulussa Santahaminassa. Talvilajien saapumiserä III/19 aloitti palveluksensa 15.4 ja Voutilainen on yksi kuudesta valitusta käsipalloilijasta. Yhteensä urheilijoita valittiin 93 joista Santahaminassa palvelee 75 ja lajeista parhaiten edustettuna on jääkiekko 19 urheilijan voimin.

Voutilainen ”nuorempi” on mitoiltaan 189 cm ja 90 kg, pelipaikkana useimmiten k6 mutta myös 9m:n pelaaminen sujuu. Veljensä tapaan myös Edvin on todella hyvä erityisesti puolustuspäässä ja asenne harjoitteluun esimerkillinen.

Poikien maaotteluita hänellä on kasassa 17 ja niissä 23 maalia, tämän kauden liigassa pelattuja otteluita on kolmisenkymmentä.

  • Edvin on ehdottoman tärkeä pelaaja joukkueen tulevaisuutta ajatellen. Hän osoitti suurta kypsyyttä miesten viidennessä neljännesvälierässä noustuaan suureen rooliin puolustuksen kolmosena. Hyökkäyspään esimerkillistä vastuunkantoa näimme esim. A-poikien pronssipelissä. Hienoa että saamme jatkaa yhteistyötä tämän lupaavan ja monipuolisen nuorukaisen kanssa, todetaan SIF:n taustaryhmästä