SM-liigan ylempi jatkosarja jatkuu kotiottelulla, jossa vastustajaksi asettuu Dicken. Viime kaudella mitaleita ei koronasotkun takia jaettu, mutta kahdella sitä edeltäneellä kaudella Dicken saalisti liigasta hopeaa. Monen toimesta Dicken oli tällekin kaudelle asetettu ennakkoveikkailuissa finalistiksi. Kun nyt myös BK on noussut vakavaksi kirkkaimpien mitalien metsästäjäksi, on siis jonkun ”kolmen koplasta” jäätävä pronssipeliin.

Dicken sai cupin finaalissa kunnon selkäsaunan BK:n kotiareenalla, mutta nousi viikkoa myöhemmin ylemmän jatkosarjan avauksessa lähemmäs tasoaan viemällä tuoreelta cup-mestarilta pisteen tasalukemiin 33-33 päättyneessä ottelussa. Isoihin rooleihin viimelauantaisessa ottelussa nousivat Benny Broman, Max Granlund ja Patrik Roslander, kaikki ovat toki olleet joukkueensa tärkeimpiä lenkkejä kauden useimmissa otteluissa. On myös muistettava, että pelaajistoltaan joukkue on ehkä sarjan laajin ja tasaisin. Pistemenetys kotikentällä tuskin täysin tyydyttää korkealle tähtäävää joukkuetta, joten lienee varmaa että ”takki auki” –asenteella Dicken ei Siuntioon tule.  

Dickenin peli nojaa vahvaan puolustus- ja maalivahtipeliin sekä nopeisiin vastaiskuihin. Jos niihin ei päästä, alkaa tehokkaasti jauhava hyökkäyspeli joka yleensä päättyy maaliin. BK on kuitenkin kahdessa edellisessä ottelussaan osoittanut, että tuo hyökkäyspeli on pysäytettävissä.

Siuntion on nostettava tasoaan Cocks-ottelusta. Yhdeksän maalin tappio vahvalle kotijoukkueelle ei ole poissaolot huomioiden mikään iso katastrofi, mutta pelin on pysyttävä paremmin uomissaan koko ottelun ajan. Tietty epätasaisuus on valmentaja Sjöstedtin kommenttien mukaan vaivannut SIF:ää viime kierroksilla. Dickeniä vastaan ei suvantovaiheisiin ole varaa, mikäli ottelusta halutaan kunnialla selvitä.

Fennia Arenan ottelut ovat toistaiseksi yleisöltä suljettu, mutta SolidSport välittää tunnelmat suorana koteihin asiantuntevan Johan Nybergin selostamana. Ottelu keskiviikkona 17.2 alkaa kello 19.00!