Ovet edustusjoukkueessa kävivät kesällä tiuhaan tahtiin kun joukkuetta uudistettiin kaudelle 20-21. Nico Rönnbergin lähtö Ranskan liigan US Ivryyn laittoi pelaajapaletin uuteen uskoon. Joukkueesta lähti kuusi pelaajaa, tulopuolella on seitsemän nimeä. Kaikki ovat kovia pelimiehiä, mutta yksi meritoituneimmista lienee Espanjan liigan Ademar Leonista siirtynyt 25-vuotias serbialainen V9-pelaaja Ivan Mosic. Mies on pelaamassaan viidessä ottelussa osunut maaliin reilun kuuden maalin keskiarvolla. Maalintekoon vaadittavaa heittovoimaa löytyy laajalta rintamalta;  luotettava Vitalie Nenita sai O9 paikalle kilpailijan Ignacy Bakista, pelintekijöinä toimivat mm. Djordje Djekic tai Evgeny Semenov ja laidoilta palloa maaliin laittavat totutusti Teemu Tamminen ja Roni Syrjälä. Yury Lukyanchuk kuuluu sarjan ehdottomasti parhaimpiin viivapelaajiin ja maalia vartioivat vuorollaan Giedrius Morkunas ja Vitalii Shitsko. Joukkueesta löytyy sekä laatua että materiaalin leveyttä

Cocks on sarjassa toisena hävittyään kotiottelunsa niukasti Dickenille. Vaikka ottelut niin BK:ta, HIFK:ta kuin GrIFK:ta vastaan ovat olleet tiukkoja 1-2 maalin eroon päättyneitä vääntöjä, on riihimäkeläisten rutiini riittänyt niissä voittoihin.

Kapealla materiaalilla kauteen lähtenyt SIF joutuu lauantaina kovaan testiin. Pohjoismakedonialaiset vahvistukset Igor Trajkovski ja Filip Churlevski ovat osoittaneet olevansa erittäin hyviä hankintoja. Churlevskin lisäksi Fredrik Karlsson ja Carl Weurlander ovat takapelaajista paljon vartijoina, varsinkin nyt kun Sten Maasalu edustaa HIFK:ta ja Anton Luuppalan kausi päättyi loukkaantumisen takia ennen aikojaan.

Maalillaan Mika Malassu on esittänyt vakuuttavia otteita, mikä onkin erittäin tärkeää kun Roni Léven on toipilaana ja Thomas Lostedt suorittaa koronarajoitusten sävyttämää varusmiespalvelusta. Edvin Voutilainen on ottanut isoja kehitysaskeleita ja pelaa nyt hyvää kautta kentän molemmissa päissä.

Ottelu Fennia Arenalla lauantaina 31.10 alkaa kello 17.30. Lähetys suorana SolidSportissa, äänessä Johan Nyberg.