Ennakkoon ottelun odotettiin ehkä olevan, sarjataulukko ja pelaajisto huomioden, BK:n heiniä. Ensimmäinen kymppi mentiin kuitenkin vielä tasatahtiin jonka jälkeen kotijoukkue sai nykäistyä kolmen maalin johdon, 7-4. SIF taisteli eron umpeen tasoittaen tilanteeksi 10-10 ja ehti käymään jopa maalin johdossa, ennenkuin isännät käänsivät edun itselleen ja siirtyivät 14-13 johtoon juuri ennen taukovihellystä.

Mitä lie kopeissa tauolla puhuttu, joka tapauksessa BK aloitti toisen jakson huomattavasti vieraitaan terävämmin varsinkin puolustuspäässä ja alkoi hiljalleen tehdä eroa pöytäkirjassa. Suurimmillaan ero taisi käydä jopa kahdeksassa maalissa ja kotijohto oli vielä reilut kymmenen minuuttia ennen loppua 27-20.

SIF sai kuitenkin jostain kaivettua kirivaihteen silmään ja alkoi kaventaa eroa maali maalilta. BK:lle jakso oli vaikea ja siltä ei tuntunut onnistuvan oikein mikään. Tämän kirin mahdollisti suurelta osin Rony Levenin paraatitorjunnat melkein kaikista mahdollisista paikoista. Vaikka kiri tietysti oli kaikkien pelaajien ansiota, on erikseen mainittava Gustav Svanbäckin vastuunkanto ja taistelutahto tuon jakson aikana. Valitettavasti kiri jäi hieman vajaaksi ja BK pääsi juhlimaan kotivoittoa, joku voisi sanoa ansaitusti koko ottelun tapahtumat huomioiden.

BK:n parhaimmistoa olivat tähtipelaajien lisäksi maalivahti Bogdan Klepa sekä puolustuksessa taas hyvän pelin pelannut Kenneth Dahlberg. SIF:stä mainittiin jo Leven ja Svanbäck, myös Ott Varik ja Sten Maasalu uurastivat aktiivisesti läpi ottelun. Jan Hagman oli kovalla asenteella liikkeellä kentän molemmissa päissä, tosin hänen puolustuspelaamisensa ei ollut tuomarikaksikon mieleen ja mies joutuikin jättämään kentän ennen aikojaan kolmen ulosajon rasittamana.

Tappio, ja varsinkin niukka sellainen, harmittaa tietenkin sekä joukkuetta että sen kannattajia. Tänään oli kuitenkin hyviä merkkejä ilmassa hankalasta vieraspelistä huolimatta!

Karjaalla ottelua seurasi lähes täysi tupa ja meteli oli sen mukainen. Muille opiksi; näin kotijoukkuetta pitääkin kannustaa.

Mikael Källman, BK-46:
Lähdettiin eka jaksolla huonosti liikkeelle. Kaikki oli kuitenkin hallussa toisen erän alussa. Tämän jälkeen Rony Leven otti meiltä kaiken  terävyyden pois. Mielestäni me tehtiin hänestä hyvä. Mahdollisesti meillä tuli toisen erän puolivälissä hyvän olon tunne. Olen kuitenkin tyytyväinen kahteen pisteeseen.

Kaj Hagman, SIF:
Erittäin huono toisen erän alku. Otettiin turha jäähy, jonka jälkeen peli vähän romahti meiltä. Tultiin kuitenkin takaisin hyvän maalivehtipelin ansiosta, mutta se ei vaan riittänyt. Meillä on kyllä vielä paljon tehtävää ennenkuin meistä tulee voittajia.

Maksym Biegal, BK-46
Hyvä peli meiltä. Haluan kiittää kaikkia joukkuetovereita. Tästä meidän on hyvä jatkaa.

Maalintekijät
BK-46: Andreas Rönnberg 4, Oscar Kihlstedt 2, Kenneth Dahlberg 1, Maksym Biegal 7, Tatu Riihimäki 1, Topias Laine 6, Linus Lindberg 2, Alex Lignell 1, Benjamin Helander 5.

SIF: Ott Varik 7, Gustav Svanbäck 2, Sten Maasalu 5, Vincent Voutilainen 2, Taavi Tibar 1, Elias Nyman 2, Atte Marjamäki 1, Carl Weurlander 1, Jan Hagman 7.

TÄHTIPELAAJAT
***  Maksym Biegal (BK-46)
**    Rony Leven (SIF)
*      Andreas Rönnberg (BK-46)