Runkosarjan voittaja ja hallitseva Suomen Cup-mestari saapuu Siuntioon keskiviikkona. Vahvavireinen karjaalaisryhmä on Jac Karlssonin ja Oscar Kihlstedtin johdolla iskenyt tiskiin vakuuttavat näytöt osaamisestaan. Viimeviikkoinen niukka kotitappio Cocksille ei mitenkään himmennä joukkueen esityksiä, tuo ottelu olisi voinut kääntyä kummalle tahansa.

BK:n vaarallisuus perustuu osaltaan hyvin organisoituun, kurinalaiseen ja aktiiviseen puolustuspeliin sekä varmaan maalivahtipeliin.  Nämä luovat edellytykset nopeille vastaiskuille Sebastian Säkkisen tai Linus Lindbergin päätettäviksi. Vastaiskun toisessa aallossa esim. Alex Lignell voi murtautua läpi puolustuksen maalintekoon tai Jac Karlsson vapauttaa jonkun kanssapelaajistaan vapaaseen maalintekopaikkaan. Edellisessä ottelussa saattoi satunnainen katselija todistaa tuota kykyä nähdä koko kenttä ja antaa oikein ajoitettu syöttö juuri oikeaan osoitteeseen, todella vakuuttava esitys pelikäsityksestä.

Asemapelissä BK on kärsivällinen hakien tekopaikkaa kunnes se aukeaa.  Esim. Cocksia vastaan Karlssonin vapauttava syöttö tai Oscar Kihlstedtin oma ratkaisu johtivat maaliin kovalla prosentilla. On toki muistettava että BK:ssa jokainen pelaaja on vaarallinen ja pystyy ratkaisemaan hyökkäyksiä omilla ratkaisuillaan.

Siuntio kärsi lauantaina 27-21 vierastappion Dickenille ja varsinkin ottelun alku oli siuntiolaisille raskas kun 5-6 maalin takamatkalle jouduttiin jo aikaisessa vaiheessa. Nyt otteluun olisi saatava parempi alku, mikä käytännössä tarkoittaa kovaa puolustusasennetta sekä järkevää ja kärsivällistä peliä hyökkäyspäässä. Nyt on asennoiduttava siihen että ylemmässä jatkosarjassa ei ole yhtään helppoa ottelua tai vastustajaa.

Keskiviikon ottelu Fennia-Arenalla alkaa jo kello 18.00. Joukkueiden kannustusjoukot tulevat varmasti luomaan halliin hienon tunnelman, kuten Länsi-Uudenmaan derbyissä on tapana. Ottelu on nähtävissä suorana SolidSportilla ja sen selostaa Johan Nyberg.

Naisten ottelu SIF-Atlas alkaa kello 20.15.