Alexander von Numers jatkaa Siuntiossa kaudella 2019-2020

Sjundeå IF sai asiaan kaipaamansa ratkaisun kun ”Numero” käytyjen neuvottelujen tuloksena allekirjoitti seuran kanssa sopimuksen kaudesta 2019-2020.  Hän on mitoiltaan 194/94 ja syntynyt vuonna 1994. P94 maajoukkueen mukana nuorten maaotteluita kertyi 35 ja niissä 118 maalia, miesten maaotteluita on tilillä 14. Von Numersin pelipaikka on V9, mutta myös pelinrakentajan rooli sopii hänelle mainiosti. Von Numersin maalisaldo kuluvalla kaudella on 94, pelattuja otteluita 23.

Alexun ensimmäinen kausi seurassa on ollut vakuuttava syksyn varusmiespalveluksesta huolimatta. Tuo aika kun ei voi olla vaikuttamatta pelaajan kehitykseen. Hän on tästä huolimatta esimerkillisellä asenteellaan ja herrasmiesmäisellä käytöksellään noussut joukkueensa yhdeksi johtohahmoksi. Hänen panostaan niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä on vaikea tarpeeksi korostaa. Käsipallo on tietysti mitä suurimmassa määrin joukkuelaji mutta joukkue koostuu nimenomaan yksilöistä, joiden osaaminen on saatava joukkueen käyttöön. Myös tämä seikka huomioiden von Numers on valmentajalle ihanteellinen valmennettava.

Pelaaja itse kommentoi jatkoaan Sjundeå IF:ssä seuraavasti:

  • Kausi on ollut melko raskas varusmiespalveluksineen mutta vaikka harjoituskertoja jäi väliin, olen huomannut kehittyneeni pelaajana. Kevään aikana joukkue on ottanut merkittäviä askeleita eteenpäin ja haluan olla mukana tässä projektissa myös seuraavalla kaudella. Valmentajat ovat tehneet valtavan työn ja joukkue on hitsautunut todella hyvin yhteen. Rooli ja vastuu jotka olen saanut ovat auttaneet minua kehittymään, odotan ensi kautta suurella mielenkiinnolla.

Päävalmentaja Teddy Nordling on ymmärrettävästi mielissään von Numersin jatkosta:

  • Tiedämme että hänenlaisellaan pelaajalla olisi ollut ottajia muuallakin. Olen erittäin iloinen siitä että hän luottaa siihen työhön jota täällä tehdään ja että hän kokee viihtyvänsä ja kehittyvänsä täällä. Näen hänessä todella ison potentiaalin ja jokaista pelaajaa pitää pystyä kehittämään. Loistavaa että hän haluaa jatkaa Sjundeå IF:ssä!