”Madde” spelar sin 5. säsong i Sjundeå IFs damlag och hennes målsättningar är redan på det klara; ”Spela så bra som möjligt och tillsammans med laget uppnå hyfsade matchresultat nästa säsong! Laget har ingen annan målsättning än att spela om medalj!”.
Lagets nya tränare, är ny även för Madde men hon tror Taavi Tibar kommer att tillföra mycket nytt till damlaget, både individuellt och lagmässigt. Damlaget har redan börjat med sommarträningarna och Madde har märkt att Taavi har ett litet annat perspektiv på handbollen som hon tror kommer göra mycket gott inför inkommande säsong!
”Nu kommer det att vara en lagom blandning av rutinerade och unga spelare. Våra yngre spelare utvecklas hela tiden och jag förväntar mig att de kommer ta bra för sig inkommande säsong!” säger Madde om laget nästa säsong.
Madde valde Sjundeå IF eftersom hon trivs bra i Sjundeå och trivs med tjejerna i laget. Dessutom är det jubileumsår i föreningen, som Madde inte vill missa!
Taavi Tibar om Madde:” Minulla on hyvä mieli, että Madde jatkaa Siuntiossa. Uskon, että Madde on yksi parhaimmista pelaajista Suomen liigassa ja hänestä on paljon hyötyä meille”.
Namn: Madeleine Lindholm 23 år
Spelposition: Höger back
Jobb: Humanlink, Voimahyllytys