Viime viikon perjantaina, 19.1, SIF vieraili Helsingin Urheilutalolla ja sai kokea osittain uudistuneen kotijoukkueen päättäväisyyden heti joulutauon jälkeen. Paluun kentille tehneet karjaalaislähtöinen Oscar Udd sekä Christoffer Eneberg olivat heti iskussa ja avittivat joukkueensa selvään 30-23 voittoon.

Keskiviikkona 24.1 matka suuntasi Myyrmäkeen, jossa vastassa oli edelliskierroksella rumin lukemin (33-19) Dickenille antautunut kotijoukkue Atlas. Nyt sen otteet olivat päättäväiset ja kotijoukkue hallitsi avausjaksoa vieden sen lukemin 14-10. SIF terästäytyi toisella jaksolla tositoimiin palanneen Ardo Punan johdolla ja kävi hetken jopa maalin johdossa, mutta joutui lopulta taipumaan lukemin 27-25.

Lauantaina 27.1 kello 16.00 vastus ei ainakaan helpotu kun vastaan asettuu sarjakakkonen BK-46. Keskiviikon kierroksella se otti pisteet Sisu Areenalla vierailija Dickeniltä lukemin 33-32. Tuossa ottelussa erityisesti takamieskolmikko Kihlstedt-Rönnberg-Biegal oli iskussa ja tekaisi peräti 24 joukkueen maaleista. Kun lisäksi laidoilla pyörivät herrat Benjamin Helander ja Topias Laine, voidaan olla varmoja siitä että maalinälkäisestä miehistöstä on kyse. Myös puolustuspeli, viimeisenä lukkonaan Bogdan Klepa, on sarjan kärkikastia ja se tarkoittaa sitä että SIF joutuu lauantaina todella kovaan testiin!