Sjundeå IF:n liigajoukkue sai hyviä uutisia kun Gustav Svanbäck päätti jatkaa pelaajauraansa Siuntiossa. ”Gucke” on ollut kasvattajaseuralleen uskollinen koko sen ajan kuin on lajin parissa viihtynyt, eli reilut 13 vuotta. Tuohon ajanjaksoon mahtuu monenlaista menestystä eli mitaleita sekä juniorivuosilta että aikuisten pronssi keväältä 2014. Paikka EYOF kisoissa Tampereella kesällä 2009 oli yksi P92 maajoukkueen kohokohdista, myös täällä nähtiin mukana Gustav Svanbäck.
Vasenta laitaa pelaava Svanbäck on esimerkillinen urheilija, joka aina laittaa joukkueen edun etusijalle. Pelaajana hän on todellinen taistelija ja miehen tärkeys joukkueelleen tunnustetaan laajasti käsipallopiireissä. Mitkä seikat sitten ovat syynä sille että Gucke haluaa jatkaa pelaamistaan juuri Siuntiossa?

 

– Jatko seurassa oli minulle luonnollinen ja itsestäänselvä valinta. Kaikki asiat on aina hoidettu seuran puolelta todella hyvin ja valmennus on ollut laadukasta. Tunnen olevani osa tätä seuraa ja joukkuetta. Satsaus ensi kaudelle vaikuttaa myös erittäin mielenkiintoiselta ja kun seuran 100-vuotistaivalta juhlitaan syksyllä, on siitäkin lupa odottaa hieman lisämaustetta kaudelle 2018-2019.
Mitä ominaisuuttasi pidät tärkeimpänä kuvaillessasi itseäsi pelaajana?
– Hyvällä asenteella voi tietyssä määrin kompensoida muita puutteita!
– Svanbäckin jatko on erinomainen uutinen meille, näin on taas yksi tärkeä palanen paikallaan ensi kauden palapeliä ajatellen! kommentoi asiaa Niclas Karlsson