Hagman on tunnettu käsipallokentiltä armottomana taistelijana jonka asenne on aina vähintään 100-prosenttinen. Mies täytti 25.9 tasavuosia (40) alkuviikosta, mutta ei anna tuon sivuseikan hidastaa vauhtiaan.

– Koska olen harjoitellut kesän todella hyvin ja terveenä, päätin lähteä mukaan pariin palloharjoitukseen katsomaan vieläkö pallo pysyy käsissä ja kuinka ”setä” pysyy nuorempien vauhdissa. Koska kaikki tuntui hyvältä oli päätös jatkamisesta lopulta melko helppo, kertoo Hagman mietteistään.

Hagmanin liittyminen pelaajavahvuuteen tuo valmentajaveljelle kokeneen lisän miehistöön, pelaajan jonka voi heittää kentälle lähes mille tahansa paikalle ja missä tilanteessa tahansa.

– Tottakai Janne antaa meille lisää vaihtoehtoja; hän pystyy pelaamaan sekä takamiehen tontilla että laidassa, 7-metrin heitoissa hän on todella varma ja puolustuspäässä hän näyttää nuoremmilleen asenteen merkitystä puolustuspään tärkeänä elementtinä, analysoi Kaj Hagman isoveljeään.

Kun Janne oli päätöksensä jatkamisesta tehnyt, ei manageri Niclas Karlsson asiaa pitkään miettinyt.

– Jannen kanssahan on äärimmäisen helppo sopia mistä tahansa, siksi tämäkin asia saatiin näin nopeasti päätettyä. Olen todella iloinen siitä että Janne jatkaa meillä vielä (ainakin) vuoden. Vaikka Hagman nyt sanoo kyseessä olevan hänen viimeinen aktiivivuotensa, hänestä ei koskaan tiedä! kommentoi Karlsson. Eiköhän Camise saa varautua painamaan Hagmanin #77-paidan vielä muutaman vuoden ajan…